Banner
Home Despre

Despre

 MUSHERI SI MUSHING

Scopul acestei pagini este promovarea competiţiilor de sprint cu atelaje canine, mushing (in limba engleza). Dorim să contribuim astfel la promovarea acestui sport precum şi la promovarea unui mod activ şi sănătos de petrecere a timpului liber. 
citeste mai mult

accesorii  CAINII DE SANIE

Cele mai cunoscute rase de caini de sanie sunt: Husky Siberian, Samoyed, Malamuth de Alaska.                                            
citeste mai mult

fanshop  CURSE SI CONCURSURI

In Romania, cursele de atelaje canine se desfasoara in principal in judetul Harghita, dupa cum urmeaza. Pe aceeasi pagina veti vedea si concursurile noastre... 
citeste mai mult

 SPONSORII NOSTRI

Multumim institutiilor care ne sprijina, cit si persoanelor fizice care ne vor sprijini in continuare, prin redirectionarea 2% aferent formularului 230, si le transmitem aici tuturor multumirile noastre.  

citeste mai mult

 DONATII 2% 

Va prezentam regulamentul curselor de sanii cu caini, in baza caruia sunt organizate competitiile interne, acest regulament fiind aprobat de Federatia Internationala de profil. Regulamentul stabileste, categoriile de concurs, cit si conditiile de inscriere a cainilor la concurs.  
citeste mai mult

 GALERIE FOTO

Va prezentam fotografii de la diverse curse din Romania, de la unele curse internationale, dar si unele din cele mai reusite instantanee din afara concursurilor, dar care exprima placerea de a fi cu echipajul canin in cursa... Speram sa deveniti un participant al acestui sport  
citeste mai mult

 
Home Despre